AlbanianEnglish

Bashkia Kamëz

Home Drejtoria e Urbanistikës

Njoftim Për VSM

Shkarko

Aplikim per azhornim Genplani

Shkarkoni Formatin Layout

Aplikimi per leje ndertimi per ndertime te reja apo shtesa me siperfaqe te pergjithshme deri ne 250m2 prane Njesive te Qeverisjes Vendore

Shkarkoni Dokumentin

Aplikimi per leje Zhvillimi prane Njesive te Qeverisjes Vendore

Shkarkoni Dokumentin

Aplikimi per tu pajisur me certifikate perdorimi

Shkarkoni Dokumentin

Aplikimi per tu pajisur me leje per ndryshimin e subjektit te lejes se ndertimit njqv

Shkarkoni Dokumentin

Aplikimi per tu pajisur me leje per shtyrje te afatit te lejes se ndertimit njqv

Shkarkoni Dokumentin

Aplikimi per tu pajisur me leje per shtyrje te afatit te lejes se ndertimit njqv

Shkarkoni Dokumentin

Dokumentat per leje ndertimi per shtesa kati 2019

Shkarkoni Dokumentin

Dokumentat per leje ndertimi date 2019

Shkarkoni Dokumentin

Dokumentat per leje ndertimi deri ne 250

Shkarkoni Dokumentin

dokumentat per leje zhvillimi me konformitetin prane AZHT-se

Shkarkoni Dokumentin

Dokumentat per njoftim punimesh pa leje ndertimi neni-6-2019

Shkarkoni Dokumentin

Paketa fiskale (taksa dhe tarifa ) date 23.10.2018

Shkarkoni Dokumentin

Projekt Vendimi i Paketes Fiskale 2019

Shkarkoni Dokumentin

Projekt Vendimi i Paketes Fiskale 2020

Shkarkoni Dokumentin

PLANI I PËRGJITHSHËM VENDOR BASHKIA KAMËZ

Shkarkoni Dokumentin

I am a Title

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.