AlbanianEnglish

Hapen aplikimet për punë publike në komunitet për personat që përfitojnë ndihmë ekonomike, familjet në nevojë dhe praktikat profesionale, për studentët e diplomuar në 3 vitet e fundit

...
Hapen aplikimet për punë publike në komunitet për personat që përfitojnë ndihmë ekonomike, familjet në nevojë dhe praktikat profesionale, për studentët e diplomuar në 3 vitet e fundit

Panairi i Librit “Kamza Lexon”! Juria akordon çmimet për Veprën Artistike, Veprën Studimore dhe Librin për Fëmijë më të mirë

...
Panairi i Librit “Kamza Lexon”! Juria akordon çmimet për Veprën Artistike, Veprën Studimore dhe Librin për Fëmijë më të mirë

Dita e dytë e panairit të librit “Kamza Lexon”! Pjesmarrës njerëz të shquar të letrave, kulturës shqipe dhe personalitete të nderuar!

...
Dita e dytë e panairit të librit “Kamza Lexon”! Pjesmarrës njerëz të shquar të letrave, kulturës shqipe dhe personalitete të nderuar!

Ceremonia e hapjes së panairit të Librit “Kamza Lexon”, i cili do të vijojë në datat 13, 14 dhe 15 Maj!

...
Ceremonia e hapjes së panairit të Librit “Kamza Lexon”, i cili do të vijojë në datat 13, 14 dhe 15 Maj!

Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë autorin e mirënjohur, Z. Hys Xhemali Hasa: Çertifikatë Mirënjohjeje për të gjithë veprimtarinë patriotike dhe veprat historike të krahinës së Lumës

...
Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë autorin e mirënjohur, Z. Hys Xhemali Hasa: Çertifikatë Mirënjohjeje për të gjithë veprimtarinë patriotike dhe veprat historike të krahinës së Lumës

Zhvillohet finalja e “Konkursit Artistik të Shkollave të Mesme 2022”, në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku”! Cmime për çdo zhaner dhe performancën më të mirë

...
Zhvillohet finalja e “Konkursit Artistik të Shkollave të Mesme 2022”, në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku”! Cmime për çdo zhaner dhe performancën më të mirë

Komisioneri Z. Oliver Varhelyi, delegacioni i BE dhe ministrja Znj. Evis Kushi, të shoqëruar nga kryebashkiaku, Z. Rakip Suli vizitojnë shkollën “Dom Nikollë Kaçorri” dhe kopshtin “Luledielli” në Laknas

...
Komisioneri Z. Oliver Varhelyi, delegacioni i BE dhe ministrja Znj. Evis Kushi, të shoqëruar nga kryebashkiaku, Z. Rakip Suli vizitojnë shkollën “Dom Nikollë Kaçorri” dhe kopshtin “Luledielli” në Laknas

Kryebashkiaku Z. Rakip Suli takon kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë Z. Aldrin Dalipi: Bashkia Kamëz do të maksimizojë veprimtarinë për mbrojtjen e tokës bujqësore si dhe ndërgjegjësimin e pronarëve, për ruajtjen e saj

...
Kryebashkiaku Z. Rakip Suli takon kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë Z. Aldrin Dalipi: Bashkia Kamëz do të maksimizojë veprimtarinë për mbrojtjen e tokës bujqësore si dhe ndërgjegjësimin e pronarëve, për ruajtjen e saj

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes Bashkisë Kamëz dhe Shoqatës së Diabetit në Shqipëri: Ja gjithë shërbimet që përfitojnë falas qytetarët

...
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes Bashkisë Kamëz dhe Shoqatës së Diabetit në Shqipëri: Ja gjithë shërbimet që përfitojnë falas qytetarët

Bashkia Kamëz dhe Federata Shqiptare e Karatesë organizuan Kampionatin Ndërkombëtar të Karatesë “Kamza Open 2022

...
Bashkia Kamëz dhe Federata Shqiptare e Karatesë organizuan Kampionatin Ndërkombëtar të Karatesë “Kamza Open 2022

Shërbimet

Aktivitete

Hapen aplikimet për punë publike në komunitet për personat që përfitojnë ndihmë ekonomike, familjet në nevojë dhe praktikat profesionale, për studentët e diplomuar në 3 vitet e fundit

Gjatë takimit me znj.Irena Stafa dhe znj.Mimoza Ulqinaku, përfaqësuese të Zyrës së Punës, ku diskutuam mbi përfshirjen në procesin e punësimit dhe hapjen e aplikimeve në programin e🔽: 1️⃣Punë Publike në Komunitet, për personat punëkërkues/ përfitues të ndihmës ekonomike/ familjeve në nevojë; 2️⃣Praktikat profesionale, për studentët e diplomuar në 3 vitet e fundit. Ky program, […]

Panairi i Librit “Kamza Lexon”! Juria akordon çmimet për Veprën Artistike, Veprën Studimore dhe Librin për Fëmijë më të mirë

“Kamza lexon”, panairi treditor i librit, 13-14-15 maj 2022, në Sheshin “Nënë Tereza”, Kamëz, me pjesëmarrjen e mbi 22 shtëpive botuese dhe një larmi titujsh, përfshirjen e mbi 30 autorëve, shkrimtarëve, studiuesve dhe përkthyesve, mbylli sot ditën e tretë dhe më të rëndësishme me ceremoninë e ndarjes së çmimeve. Lajmin e jep vetë kryetari i […]

Dita e dytë e panairit të librit “Kamza Lexon”! Pjesmarrës njerëz të shquar të letrave, kulturës shqipe dhe personalitete të nderuar!

Dita e dytë e panairit të librit📓📙📚 “Kamza Lexon”! Të nderuar nga prezenca e njerëzve të shquar të letrave, kulturës shqipe dhe personaliteteve të nderuar🔽 📍Fatos Kongoli (Shkrimtar) 📍Fatmira Nikolli (Gazetare) 📍Donikë Dabishaveci (Poete nga Kosova) 📍Nurie Emrullahi (Poete nga Maqedonia e Veriut) 📍Ahmet Prençi (Shkrimtar) 📍Vlora Ademi (Poete) 📍Adil Olluri (Shkrimtar) Bashkëbiseduam mbi librin […]

Hapen aplikimet për punë publike në komunitet për personat që përfitojnë ndihmë ekonomike, familjet në nevojë dhe praktikat profesionale, për studentët e diplomuar në 3 vitet e fundit

Gjatë takimit me znj.Irena Stafa dhe znj.Mimoza Ulqinaku, përfaqësuese të Zyrës së Punës, ku diskutuam mbi përfshirjen në procesin e punësimit dhe hapjen e aplikimeve në programin e🔽: 1️⃣Punë Publike në Komunitet, për personat punëkërkues/ përfitues të ndihmës ekonomike/ familjeve në nevojë; 2️⃣Praktikat profesionale, për studentët e diplomuar në 3 vitet e fundit. Ky program, […]

Panairi i Librit “Kamza Lexon”! Juria akordon çmimet për Veprën Artistike, Veprën Studimore dhe Librin për Fëmijë më të mirë

“Kamza lexon”, panairi treditor i librit, 13-14-15 maj 2022, në Sheshin “Nënë Tereza”, Kamëz, me pjesëmarrjen e mbi 22 shtëpive botuese dhe një larmi titujsh, përfshirjen e mbi 30 autorëve, shkrimtarëve, studiuesve dhe përkthyesve, mbylli sot ditën e tretë dhe më të rëndësishme me ceremoninë e ndarjes së çmimeve. Lajmin e jep vetë kryetari i […]

Dita e dytë e panairit të librit “Kamza Lexon”! Pjesmarrës njerëz të shquar të letrave, kulturës shqipe dhe personalitete të nderuar!

Dita e dytë e panairit të librit📓📙📚 “Kamza Lexon”! Të nderuar nga prezenca e njerëzve të shquar të letrave, kulturës shqipe dhe personaliteteve të nderuar🔽 📍Fatos Kongoli (Shkrimtar) 📍Fatmira Nikolli (Gazetare) 📍Donikë Dabishaveci (Poete nga Kosova) 📍Nurie Emrullahi (Poete nga Maqedonia e Veriut) 📍Ahmet Prençi (Shkrimtar) 📍Vlora Ademi (Poete) 📍Adil Olluri (Shkrimtar) Bashkëbiseduam mbi librin […]

Kryetari i Bashkisë

Kryetari i Bashkisë Kamëz

Këshilli Bashkiak

Lista Emërore e Këshilltarëve

Përmirësoni Qytetin

Raporto një problem

Raportoni një problem duke plotësuar formularin e dhënë direkt tek personat përgjegjës në Bashkine Kamëz

Kontrolli i brendshëm

Nëse dëshironi të raportoni veprime të paligjshme, joprofesionale dhe të pahijshme të të punësuarve në Bashkinë Kamëz,klikoni këtu

Qytetarët pyesin

Shqyrtoni pyetjet dhe përgjigjet e shpeshta të ofruara nga Bashkia Kamëz

SHTYP

Kontakt