AlbanianEnglish

Bashkia Kamëz

Home Transparenca

Transparenca për të Drejtën e informimit

Florina Krrashi

Koordinator për të Drejtën e Informimit

Orari i punës i administratës se Bashkisë
E hëne – E Premte
08:00 – 16:00

Adresa:
Bulevardi “Nënë Tereza”, nr. 492 Kamëz, Shqipëri
Tel: +355682783268
Email: specialist.informimi@kamza.gov.al

Kërkesë për Informacion
Për të bërë një kërkesë për informacionin te Bashkia Kamëz, ju lutemi shkarkoni formularin Kërkesë për Informacion dhe dërgojeni te plotësuar në adresën postare Bashkia Kamëz, Bulevardi Blu, nr.492, Kamëz, Shqipëri ose në adresën e email-it:specialist.informimi@kamza.gov.al
Regjistri i kërkesave
Programi i Transparencës