AlbanianEnglish

Bashkia Kamëz

Home Drejtoria e Emergjencave Civile & Strehimit

Njoftim 2021

Shkarko Njoftimin

Hapja e fazes 1.Njoftim Publik Dt.06.02.2020

Shkarkoni dokumentin

Urdher shtyrjen e afatit Fazen 1.Dt.pas 09.04.2020

Shkarkoni dokumentin

Njoftim Publik. Fitues F1- Dt 14.09.2020

Shkarkoni dokumentin

Njoftim Publik. Dt.26.06.2020 - Njoftim faza e dyte

Shkarkoni dokumentin

Faza e dyte - 10.08.2020. Urdher per shtyrjen e afatit per aplikim Interesat e kredise

Shkarkoni dokumentin

Njoftim Publik. Fitues F2. Dt 25.06.2020

Shkarkoni dokumentin

Dokumentat për t'u trajtuar me Bonus Qeraje Viti 2021

Shkarko

Njoftimi për rehabilitimin dhe dokumentat që duhen.

Shkarko

Njoftim për shtyrjen e afatit për dorezimin e dokumentacionit për rehabilitim 2021

Shkarko

LISTA E DOKUMENTAVE PER PROGRAMIN SOCIAL PER SUBVENCIONIMIN E INTERESAVE TE KREDISE PER ATA QE NUK DISPONOJNE SHTEPI

Shkarko

Lista fituese e familjeve per subvencionimin e qirase VKB Nr.21date 18.02.2022

Shkarko

Liste dokumentash subvencionimi qirase 2022

Shkarko

Njoftim per Subvencionimin e qerase

Shkarko

Njoftim publik aplikim subvencionim interesave kredise

Shkarko

Njoftim publik faza 1 subvencionimi qirase

Shkarko

Vendim subvencionimi interesave kredise

Shkarko

VKB-ja e subvencionimit te qirase Nr.46 date 19.04.2022

Shkarko

Vkb-ja per subencionimin e qirase Nr.21.date18.02.2022

Shkarko

VKB-ja per subvencionimin e qirase Nr.30 Date;11.03.2022

Shkarko

Njoftim

Shkarko

Njoftim - Subvencionimi i Interesave të Kredisë për vitin 2023

Shkarko Njoftimin

Njoftim Subvencionim Qiraje 2024 Faza 1

Shkarko Njoftimin

Njoftim Subvencionim Qiraje 2024 Faza 2

Shkarko Njoftimin

Lista e dokumentave për programin 'Subvencionimin e Qirasë' për vitin 2024

Shkarko Listen e Dokumentave

Në kuadër të hapjes së programit të strehimit social 'Subvencionimi Qirasë'. për vitin 2024

Shkarko Listen e Dokumentave