AlbanianEnglish

Bashkia Kamëz

Home Shkruaj Kryetarit

Shkruaj kryetarit

I nderuar qytetar!

Faleminderit që po kontaktoni me kryetarin e Bashkisë Kamëz!
Bëni të njohur problemin apo shqetësimin Tuaj dhe unë do t’ju përgjigjem sa më shpejt të jetë e mundur.

Faleminderit!

Z. Rakip Suli
Kryetar i Bashkisë

Për të komunikuar direkt me  kryetarin e Bashkisë Kamëz plotësoni formularin e mëposhtëm me mesazhin tuaj dhe shtypni dërgo ose në adresën e email rakip.suli@kamza.gov.al

Dërgoni një e-mail: