Partneriteti me Bankën Botërore

Partneriteti me Bankën Botërore
Një marrëdhënie bashkëpunimi e partneriteti e suksesshme është realizuar me institucionin e BB në Shqipëri. Në sajë të marrëveshjes së kësaj banke me qeverinë shqiptare dhe bashkëpunimit ngushtësisht me Bashkinë Kamëz është arritur të financohet nga kjo bankë hartimi i studimit për zhvillimin urban të Kamzës, i cili tashmë ka përfunduar.

 Shkarkoni Dokumentin