Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë përfaqësuesit e WorldVision: Të gatshëm për bashkëpunim dhe projekte të reja

Gjatë vitit 2021 Bashkia Kamëz dhe WorldVision Albania kanë zhvilluar një seri projektesh dhe bashkëpunime në fusha të ndryshme.

Gjatë ditës së sotme, kryebashkiaku Rakip Suli, priti në zyrë përfaqësuesit e WorldVision, të cilët i falenderoi për bashkëpunimin gjatë vitit 2021 dhe u shpreh i gatshëm që bashkëpunimi me projekte dhe nisma të reja, të vazhdojë dhe gjatë këtij viti.

Mirënjohje të thellë për bashkëpunimin dhe mbështetjen e #WorldVision, në adresimin e prioriteteve dhe nevojave kryesore të grupeve të ndryshme shoqërore në Kamëz, përgjatë gjithë vitit 2021.

Kënaqësi të punonim me ju dhe të gatshëm për bashkëpunime dhe projekte të mëtejshme shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli.