Drejt përfundimit rikonstruksioni i gjimnazit “Isa Boletini”! Në shtator hap dyert, me kushte dhe standarte bashkëkohore

Investimet në arsim janë fokusi kryesor i Bashkisë Kamëz dhe kryebashkiakut Rakip Suli. Janë mbi 30 objekte arsimore në gjithë territorin të ndërtuara nga e para dhe rikonstruktuara.

Sot çerdhet, kopshtet dhe shkollat në Kamëz janë me standarte bashkëkohore, me kushte si gjithë vendet e Bashkimit Europian.

Sot kryebashkiaku Rakip Suli ishte në Paskuqan, ku inspektoi ecurinë e punimeve, për rikonstruksionin e gjimnazit “Isa Boletini”, i cili në shtator hap dyert për qindra nxënës që mësojnë aty.

Më poshtë, postimi në rrjetin social Facebook i kryebashkiakut Rakip Suli:

Mirëmëngjesi 🌞
Paskuqan📍– Nga gjimnazi “Isa Boletini”, ku shumë shpejt përfundojmë punimet për rikontruksionin total të gjimnazit🏫.
Në shtator hap dyert për qindra nxënës të zonës, me standartet dhe kushtet të mira bashkëkohore✅.
#PërArsiminQëDuam
#PërKamzënQëDuam