AlbanianEnglish

Shërbimet

Aktivitete

Bashkia dezinfekton shkollat në Kamëz, të hënën hapen dyert për maturantët, Suli: Siguria e nxënësve, prioriteti ynë

Kamza do të jetë gati të hapë dyert e ambienteve shkollore për maturantët ditën e hënë. Prej ditësh Bashkia ka nisur dezinfektimin e të gjitha shkollave me qëllim që 18 maji t’i gjejë të gjitha të dezinfektuara dhe maturantët të kenë kushtet e duhura që nevojiten në situatën e Pandemisë së krijuar nga Covid-19. “Siguria […]

Covid-19/Bashkia Kamëz shtyn me dy muaj pagesën e taksave për biznesin, heq për 3 muaj taksën e hapësirës publike

Me propozim të Kryetarit të Bashkisë Rakip Suli, Këshilli Bashkiak Kamëz ka miratuar unanimisht, duke kthyer në vendime dy nisma mjaft të rëndësishme lehtësuese në ndihmë të biznesit. Përmes miratimit të këtyre vendimeve, Bashkia Kamëz është ndër të parat institucione të pushtetit vendor në vend që ju vjen në ndihmë direkt bizneseve. Propozimi i parë […]

Fëmijët në vëmendjen e Bashkisë Kamëz, në Babrru Qendër, po ndërtohet këndi i parë i lojrave

Bashkia Kamëz, nën drejtimin e kryebashkiakut Rakip Suli ka pasur në vëmendje maksimale fëmijët, për t’u krijuar atyre kushtet e duhura si në shkolla, çerdhe dhe kopshte, përmes investimeve të kryera në çdo lagje, për ndërtimin e ambienteve relaksuese. Investimet nuk kanë munguar si për bazën materiale, ngrohje apo dhe krijimin e ambienteve relaksuese dhe […]

Bashkia dezinfekton shkollat në Kamëz, të hënën hapen dyert për maturantët, Suli: Siguria e nxënësve, prioriteti ynë

Kamza do të jetë gati të hapë dyert e ambienteve shkollore për maturantët ditën e hënë. Prej ditësh Bashkia ka nisur dezinfektimin e të gjitha shkollave me qëllim që 18 maji t’i gjejë të gjitha të dezinfektuara dhe maturantët të kenë kushtet e duhura që nevojiten në situatën e Pandemisë së krijuar nga Covid-19. “Siguria […]

Covid-19/Bashkia Kamëz shtyn me dy muaj pagesën e taksave për biznesin, heq për 3 muaj taksën e hapësirës publike

Me propozim të Kryetarit të Bashkisë Rakip Suli, Këshilli Bashkiak Kamëz ka miratuar unanimisht, duke kthyer në vendime dy nisma mjaft të rëndësishme lehtësuese në ndihmë të biznesit. Përmes miratimit të këtyre vendimeve, Bashkia Kamëz është ndër të parat institucione të pushtetit vendor në vend që ju vjen në ndihmë direkt bizneseve. Propozimi i parë […]

Fëmijët në vëmendjen e Bashkisë Kamëz, në Babrru Qendër, po ndërtohet këndi i parë i lojrave

Bashkia Kamëz, nën drejtimin e kryebashkiakut Rakip Suli ka pasur në vëmendje maksimale fëmijët, për t’u krijuar atyre kushtet e duhura si në shkolla, çerdhe dhe kopshte, përmes investimeve të kryera në çdo lagje, për ndërtimin e ambienteve relaksuese. Investimet nuk kanë munguar si për bazën materiale, ngrohje apo dhe krijimin e ambienteve relaksuese dhe […]

Kryetari i Bashkisë

Kryetari i Bashkisë Kamëz

Këshilli Bashkiak

Lista Emërore e Këshilltarëve

Përmirësoni Qytetin

Raporto një problem

Raportoni një problem duke plotësuar formularin e dhënë direkt tek personat përgjegjës në Bashkine Kamëz

Kontrolli i brendshëm

Nëse dëshironi të raportoni veprime të paligjshme, joprofesionale dhe të pahijshme të të punësuarve në Bashkinë Kamëz,klikoni këtu

Qytetarët pyesin

Shqyrtoni pyetjet dhe përgjigjet e shpeshta të ofruara nga Bashkia Kamëz

SHTYP

Kontakt