4 vite nga betimi i parë i kryetarit Rakip Suli! Kemi mbajtur çdo premtim dhe kemi shërbyer me profesionalizëm

Sot 4 vite nga betimi im i parë, si Kryetar i Bashkisë Kamëz.
Ky moment, një nga ndjesitë më të bukura, ndërsa ky mandat një nga krenaritë më të mëdha.
Kemi mbajtur çdo premtim dhe kemi shërbyer me profesionalizëm.
Një mandat që ndryshoi Kamzën, në mënyrë shumë dimensionale.
Faleminderit çdo qytetari të Kamzës 🙏
I angazhuar për të justifikuar besimin tuaj!
Bashkë arritëm të finalizojmë :
✅ 38 objekte arsimore.
✅Mbulimi i 85 % të territorit me rrjet ujëjsjellësi, nga 45% që ishte .
✅ Investimi i 125 km rrjet kanalizimesh.
✅Infrastruktura rrugore 193 km .
✅ Ulja e taksës së biznesit të vogël .
✅Ndërtimi i Parkut të Liqenit të Paskuqanit.
✅Ndërtimi i Urës së Paskuqanit .
✅ Përmbyllja e Proçesit të Rindërtimit.
✅ Mbështetja e 420 familje me bonus qeraje .
✅ Ushqim falas në kopshte dhe çerdhe për fëmijët e familjeve në nevojë .
✅Rehabilitimi i 54 pallateve dhe infrastruksturë rrugore ( Qendër Kamëz, Laknas dhe Babrru ).
✅Zona e Rindërtimit Valias ( 20 pallate, 270 apartamente ).
✅Mbështetja e nxënësve ekselente me bursa :
-nga klasa e 6- 9 270$ në vit
-nga klasa e 9-12 450$ në vit
Kemi bërë shumë, por kemi ende shumë për të bërë 🤝