Zyra Arsimore Vendore Kamëz dhe Komisariati i Policisë Nr.5, mbjellin 150 pemë në Parkun e Liqenit të Paskuqanit

Mirëmëngjes😊,
1️⃣5️⃣0️⃣ pemë të tjera i shtohen Parkut të Liqenit të Paskuqanit, falë kontributit të Zyrës Arsimore Vendore Kamëz dhe Komisariatit të Policisë Nr.5.
Faleminderit jo vetëm për përkushtimin, angazhimin dhe punën ndaj komunitetit e qytetarëve💚, por edhe sensibilizimin në pasurimin e parkut 🌴🌲🌳.
#BashkiaJuaj💚
#Paskuqani✅