Zhvillohet finalja e “Konkursit Artistik të Shkollave të Mesme 2022”, në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku”! Cmime për çdo zhaner dhe performancën më të mirë

Fundjava nis me emocionet e dhuruara në “Konkursi Artistik i Shkollave të Mesme 2022”, në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku” Kamëz📍, të mbajtur në datat 28 & 29 prill, në zhanret:
📌Këngë;
📌Kërcim;
📌Interpretim;
📌Instrumentale.
Në përfundim të konkursit🎤🎭💃, për çdo zhaner u dhanë çmime, si dhe trofeu për shkollën me performancën më të mirë artistike🏆.
Krenar për arritjet tuaja dhe të vendosur t’ju mbështesim me gjithçka që mundemi👏.