Xhamia Blu në Paskuqan i bashkohet aksionit të mbjelljes së pemëve në Parkun e Liqenit

Aksioni i mbjelljes së pemëve në Parkun e Liqenit të Paskuqanit vijon çdo ditë, ku qytetarë dhe vullnetarë na bashkohen duke dhuruar pemë dhe duke kontribuar në krijimin e kurorës së gjelbër të zonës.

Së fundmi ishin pjestarë të Xhamisë Blu në Paskuqan që ditën e sotme sëbashku me kryetarin Rakip Suli mbollën pemë në Parkun e Paskuqanit.

Lajmin e jep në rrjetin social Facebook kryetari Rakip Suli i cili shkruan: