Vogëlushët e kopshtit “Xixëllonja” argëtohen dhe edukohen mbi rëndësinë e mjedisit dhe të ushqyerit shëndetshëm

Mirëmëngjes😊,
Me vogëlushët e kopshtit “Xixëllonjat”, të cilët jo vetëm edukohen, por edhe ndërgjegjësohen mbi rëndësinë e mjedisit dhe të ushqyerit e shëndetshëm🍅🥬, përmes mbjelljes së perimeve nga duart e tyre të vockla❤️.
#filizëtëshoqërisë 🌱
#fëmijëtprioritetiYnë 🥇