Vogëlushët e kopshtit “Gjeniu i vogël” në Bathore presin pranverën plot hare e gëzim

Të vegjlit e kopshtit “Gjeniu i Vogë” në Bathore presin stinën e bukur të pranverës me plot hare dhe gëzim, falë aktiviteteve dhe organizimit nga stafi i kopshtit dhe Bashkisë Kamëz.

Në Bathore sot kemi një kopësht të ri me standarte europiane, ku prindërit i çojnë fëmijët e tyre dhe ndihen të sigurtë për edukimin dhe zhvillimin e tyre që në fëmijëri.

Kryebashkiaku Rakip Suli në postimin e tij në Facebook shkruan:

Mirëmëngjesi 🌞
Vogëlushët e kopshtit “Gjeniu i vogël”👧📍Bathore e pritën pranverën plot hare e gëzim🌺🎊.
Lumturia dhe shkëlqimi në sytë e tyre, na motivojnë që mos rreshtim së punuari për ta🙏
Qoftë një muaj i mbarë për të gjithë😊!