Vogëlushët e çerdhes “Diell” edukohen duke mësuar mbi vlerat dhe rëndësinë e të ushqyerit

Mirëmëngjesi☀️,
Me vogëlushët e çerdhes “Diell”🌞🍅🥬🥒
Jo vetëm institucione të reja arsimore, por edhe standard në edukimin e vogëlushëve tanë👶, duke mësuar mbi vlerat dhe rëndësinë e të ushqyerit. 😍👪
Jeni motivi ynë✅
#BashkiaQëDuam💜