Vijuam takimet me qytetarë të Valiasit dhe prindër të fëmijëve që frekuentojnë kopshtin “Demokracia”. Shpjeguam së bashku dhe gjithë punët dhe projektet që kemi planifikuar të implementojmë

Një tjetër bashkëbisedim i frytshëm ishte dhe takimi që zhvilluam bashkë me Kryetaren e Kuvendit Znj. Lindita Nikolla, me 👩‍🦳🧑‍🦳qytetarë dhe prindërit e fëmijëve që frekuentojnë kopshtin 📍“Demokracia” në Valias të Ri 🏡✅
Kopshti i ri🏡, shkolla 🏫dhe çerdhja 🏚️“Demokracia”, tri institucione arsimore model, të ndërtuara nga e para me kushte dhe standarde europiane☑️
Shpjeguam së bashku dhe gjithë punët dhe projektet që kemi planifikuar të implementojmë ✅