Vijon shtrirja e rrjetit të ujësjellësit me gjatësi 19 km, në Fushë Kërçik, kryebashkiaku Rakip Suli: Shumë shpejt zgjidhim problemin e furnizimit me ujë për banorët

Vijon investimi në Fushë Kërçik, në rrugën “Prengaj” ku po shtrihet rrjeti i ujësjellësit me gjatësi totale prej 19 km.

Një seri investimesh në zonë, ku pas ndërtimit të depos dhe shtrirjes së linjave të reja, tani qytetarët do furnizohen normalisht me ujë.

Në rrjetin social Facebook, kryebashkiaku Rakip Suli shkruan:

📍💦🏞Vijon investimi në Fushë Kërçik, në rrugën “Prengaj” ku po shtrihet rrjeti i ujësjellësit me gjatësi totale prej 1️⃣9️⃣ km.
Shumë shpejt zgjidhim problemin e furnizimit me ujë për banorët e zonës🔽