Vijon shtrirja e rrjetit të ujësjellësit me gjatësi 19 km në Babrru Kodër! Investim që zgjidh problemin e furnizimit me ujë për banorët e zonës

Investimet në rrjetin e ujësjellës-kanalizimeve vijojnë në çdo cep të qytetit me qëllimin final për furnizimin me ujë për gjithë qytetarët e Kamzës.

Situata është përmirësuar goxha falë ndërhyrjeve të bashkisë, ku vlen të përmendet puna që po bëhet në Babrru Kodër me ndërtimin e depos së furnizimit dhe shtrirjen e linjave dhe rrjetit të ujësjellësit për banorët e zonës.

Së fundmi po punohet në rrugën “Sali Murat Vranishti”, ku ekipi i UKK po shtrin rrjetin e ujësjellësit me gjatësi prej 19 kilometër, duke zgjidhur kështu përfundimisht problemin e furnizimit me ujë për banorët atje.

Lajmin e jep kryetari i bashkisë Rakip Suli i cili në rrjetin social Facebook shkruan: