Vijon puna për shtrirjen e rrjetit të ujësjellësit me gjatësi 19 km, në rrugën “Prengaj”, në Fushë Kërçik

Furnizimi me ujë për banorët e Kamzës, mbetet fokusi i Bashkisë dhe kryebashkiakut Rakip Suli.

Në Paskuqan po shtrihet rrjeti i ujësjellësit në gjithë zonën, që lidhet me depon dhe siguron ujë 24 orë për qytetarët.

Aktualisht po punohet në zonën e Fushë Kërçikut, në rrugën “Prengaj:, dhe lajmin e jep kryebashkiaku Rakip Suli, në rrjetin social Facebook: