Vijon puna për shtrirjen e rrejtit të ri të ujësjellësit me gjatësi 19 km, në rrugën “Halit Haxhia”, në Paskuqan

📍Paskuqan, në rrugën “Halit Haxhia”, në Kodër të Kuqe, ku vijon puna, për shtrirjen e rrjetit të ujësjellësit me gjatësi prej 19 km💧💦🚜
Me këto investime dhe me ndërtimin e depos së re prej 2000 m3, zgjidhim problemin e furnizimit me ujë për banorët e zonës🔽
#UKKPaskuqan👌
#BashkiaQëDuam😊
#PunëJoGjumë🙏, shkruan në rrjetin social Facebook, kryebashkiaku Rakip Suli.