Vijon puna për rikualifikimin urban të Valiasit

Mirëmëngjes😊
🌆🏙️📍Fundjavë të mbarë nga Valiasi, ku vijon puna për rikualifikimin urban të zonës, krijimin e një qyteze dhe qendre komplet të re që përfshin⬇️
📌Pedonalen,
📌Parkun me stola dhe pemë dekorative,
📌Ndriçimin dhe gjithë strukturat e duhura
📌3 sheshe
Punë konkrete, me vizion dhe standarde, që sot janë fakte dhe të prekshme për gjithë qytetarët☑️