Vijon puna për rikualifikimin e zonës për rindërtim në Valias të Vjetër

📍Valias i Vjetër, ku vijon puna për rikualifikimin e zonës për rindërtim, që përfshin⬇️:
📌Park me stola dhe pemë ;
📌Ndriçim ;
📌3 sheshe ;
📌Kënd lojrash ;
Një qytezë e ndërtuar nga e para, me të gjitha standardet e një qendre urbane 🏙