Vijon puna për rikonstruksionin e shkollës “Ibrahim Basha” në Bulçesh. Shumë shpejt shkolla e re gati me standardet më të mira!

Mirëmëngjes 😊,
Vijojmë punën për rikonstruksionin e shkollës “Ibrahim Basha” në Bulçesh🏫✅📍
Së shpejti nxënësit do të kenë gati godinën e transformuar, me parametra dhe standarde bashkëkohore, falë financimit nga Bashkimi Europian dhe UNDP✅
#KamzaVetëmPërpara➡️
#ArsimiQëDuam😍
#BashkiaQëDuam✅