Vijon puna për rikonstruksionin e shkollës ” Ibrahim Basha” në Bulçesh. Financim nga Bashkimi Europian dhe UNDP, për një godinë moderne me standarde bashkëkohore

Bulçesh📍, ku vijon puna për rikonstruksionin e shkollës “Ibrahim Basha”✅.
Falë mbështetjes dhe financimit nga Bashkimi Europian dhe UNDP🤝, 7️⃣4️⃣6️⃣ nxënës do të kenë hapësira moderne me kushte e standardet më të mira🥇.
#KamzaVetëmPërpara➡️
#ArsimiQëDuam😍