Vijon puna për ndërtimin nga e para të çerdhes, kopshtit dhe shkollës 9-vjeçare “Demokracia” në Valias

📍🏫🏘Valias, ku vijon puna për ndërtimin nga e para të çerdhes, kopshtit dhe shkollës 9-vjeçare “Demokracia”🔽
Mbi 7️⃣0️⃣0️⃣ nxënës do mësojnë në shkollën e re me standarte europiane, me bibliotekë, palestër, laboratorë dhe terrene sportive😍
120 fëmijë do kenë gati kopshtin e ri dhe 110 fëmijë çerdhen, të ndërtuar me gjithë parametrat bashkëkohorë🙏
#ArsimiQëDuam😊
#BashkiaQëDuam☑️