Vijon puna për ndërtimin nga e para të çerdhes, kopshtit dhe shkollës 9-vjeçare “Demokracia”, në Valias

Mirëmëngjesi,
📍🏫🏘Valias, ku po punohet me ritëm të lartë për ndërtimin nga e para të çerdhes, kopshtit dhe shkollës 9-vjeçare “Demokracia”☑️
Mbi 7️⃣0️⃣0️⃣ nxënës do mësojnë në shkollën e re, me bibliotekë, palestër, laboratorë dhe terrene sportive😍
120 fëmijë do të kenë gati kopshtin e ri dhe 110 fëmijë çerdhen, të ndërtuar me gjithë parametrat dhe standartet bashkëkohore🙏
#ArsimiQëDuam😊
#BashkiaQëDuam☑️