Vijon puna për ndërtimin e shkollës “Lidhja e Prizrenit” në Paskuqan. Shkolla e re do të jetë me standartet më të mira bashkëkohore

Vazhdojnë punimet për ndërtimin nga e para të shkollës 9-vjeçare “Lidhja e Prizrenit”, në Paskuqan📍🏫.
5️⃣8️⃣8️⃣ nxënës të zonës do të kenë mundësinë të arsimohen në standartet dhe kushtet më të mira europiane✅.
#PërArsiminQëDuam #PërTëArdhmenQëDuam