Vijon puna për ndërtimin e shkollës 9-vjeçare “Lidhja e Prizrenit” në Paskuqan

Paskuqan🏗️🏫📍, ku vijon puna për ndërtimin e shkollës 9-vjeçare “Lidhja e Prizrenit”, që do të rilindë më e bukur, më e madhe dhe më e fortë se asnjëherë më parë, për 5️⃣8️⃣8️⃣ nxënës, me kushte dhe standarte bashkëkohore ☑️.
#ArsimiQëDuam😍
#KamzaEGjeneratësTjetër😊