Vijon puna në kantierin e Liqenit të paskuqanit për ndërtimin e pedonales me gjatësi 4.7 km, ndriçimin, stolat, 2 ura, 2 parkime dhe korsinë e biçikletave

Nga kantieri i Liqenit të paskuqanit, ku pas përfundimit të një serie punësh po vijojmë me ndërtimin e pedonales me gjatësi 4.7 km, ndriçimin, stolat, 2 ura, 2 parkime me sipërfaqe 3900 m dhe korsinë e biçikletave🌅📍🚜
Pasi rehabilituam digën dhe mbollëm mbi 12.000 pemë, me këtë investim, transformojmë totalisht zonën në një park të madh për Bashkinë Kamëz dhe Tiranën😍
#BashkiQëDuam✅