Vijon puna në bllokun e rrugëve “Luigj Gruakuqi”, “Muhamed Prodani” dhe “Luigj Paliq” në Paskuqan. Investim me standardet më të mira infrastrukturore!

Paskuqan📍– ku vijon puna në bllokun e rrugëve🔽
📌”Luigj Gurakuqi”
📌”Muhamed Prodani”
📌”Luigj Paliq”
Qytetarët do të kenë gati segmentet e reja me standardet më të mira😊
✅Asfaltim
✅Ujësjellës
✅Kanalizime
✅Trotuare
✅Ndriçim
#PaskuqaniVetëmPërpara➡️
#BashkiaQëDuam✔️