Vijon mbjellja e pemëve në Parkun e Liqenit të Paskuqanit

Mirëmëngjes😊
Fundjavë të mbarë nga Liqeni i Paskuqanit, ku vijon mbjellja e pemëve dhe gjelbërimi dita- ditës i parkut🌴🌲🌅
#LiqeniIPaskuqanit✅
#GoGreen💚