Vijon kujdesi për mirëmbajtjen e pemëve në Parkun e Liqenit të Paskuqanit

Mirëmëngjes😊
Me kujdesin e vazhdueshëm të ekipit të Pastrim-Gjelbërimit, për mirëmbajtjen e pemëve dhe Parkun e Liqenit të Paskuqanit, ju uroj ditë të mbarë✅🌴🌿
#ParkuIPaskuqanit💚
#BashkiaQëDuam 👏
#KamzaVetëmPërpara ➡️