Vijon kujdesi dhe mirëmbajtja e pemëve në Parkun e Liqenit të Paskuqanit, në këto ditë me temperatura të larta

Mirëmëngjes ☀️,
✅ Vijojmë si çdo ditë, me kujdesin e vazhduar për mirëmbajtjen dhe ujitjen e pemëve në Parkun e Liqenit të Paskuqanit🌲.
Faleminderit ekipeve të Ndërmarrjes së Pastrim-Gjelbërimit dhe Ujësjellës Kanalizime, për punën e palodhur që bëni👏.
#GoGreen
#KamzaJeshile💚
#UKK #NPGj