Vijon aktiviteti edukativ-didaktiv me fëmijët e kopshtit “Luledielli”, të cilët mësojnë sinjalistikën dhe rregullat e përdorimit të rrugës

Mësojmë sot që nesër të jemi të sigurt!

Në kuadër të edukimit mbi sigurinë rrugore, zhvilluam sot aktivitetin edukativ-didaktiv, ku fëmijët e kopshtit “Luledielli”mësuan rregullat dhe rrezikun e përdorimit të rrugës, me sinjalistikën bazë rrugore.

Faleminderit Policia Bashkiake 👏 për nxitjen e fëmijëve për kujdesin ndaj vetes dhe tjetrit.