Vijon aksioni i pastrimit të qytetit! Faleminderit Zyrës Vendore Arsimore Kamëz dhe vullnetarëve që na u bashkuan!

Në Kamëz vijon aksioni i pastrimit të qytetit.
Bashkia në bashkëpunim me Zyrën Vendore Arsimore Kamëz dhe vullnetarët, kanë nisur aksionin e pastrimit, që do vijojë çdo javë.
Lajmin e jep kryebashkiaku Rakip Suli i cili shkruan:
Mirëmëngjes😊
Dita nis me aksinonin e pastrimit të qytetit, që do vazhdojë çdo javë📍🧹🍀
Faleminderit Zyrës Vendore Arsimore Kamëz dhe vullnetarëve që na u bashkuan✅
#KamzaQëDuam💚