“Vijojnë investimet në ujësjellës”! Në Babrru Kodër po zëvendësohen linjat e amortizuara që nga viti 1973 dhe po shtrihet tubacioni i ri me gjatësi 5 km

Bashkia Kamëz vijon punën pa ndalim për përmirësimin e ujësjellësit në qytet duke ndërhyrë sistematikisht në të gjitha zonat problematike.

Duke pasur prioritet qytetarin dhe përmirësimin e furnizimit me ujë për ta, bashkia Kamëz ka nisur një seri investimesh për ti dhënë zgjidhje përfundimtare problematikave të shumta të lëna nga administrata e mëparshme.

Në Paskuqan dhe Babrru po bëhen disa ndërhyrje ku përfshihet ndërtimi i depos prej 2000 m3 dhe shtrirja e rrjet të ri, pra zëvendësimi i linjave të amortizuara që nga viti 1973.

Lajmin e jep vetë kryetari i Bashkisë Kamëz Rakip Suli i cili në rrjetin social Facebook thotë:

💧☑️🏗Babrru Kodër, ku po bëhet zëvendësimi i linjave të amortizuara të ujësjellësit që nga viti 1973 dhe ku po shtrihet tubacioni i ri me gjatësi 5️⃣km dhe diametër 5️⃣0️⃣0️⃣ mm që furnizon depon e re prej 2000m2 dhe zonën në tërësi!
👉Investime në seri që zgjidhin problemin e furnizimit me ujë për banorët e zonës!

Me këto investime që do të përfundojnë shumë shpejt, do të arrihet ti jepet zgjidhjeve qytetarëve, pas mbi 30 vitesh harrese totale.