Vihet në funksion ndriçimi në rrugën “Monte Carlo” Kamëz

Qyteti, dita ditës po merr një pamje tjetër, që me ardhjen e Kryebashiakut Suli.

Bashkia Kamëz po mban premtimin e dhënë, për vënien në funksion të ndriçimit, nëpër të gjitha rrugët e qytetit.

Së fundmi, grupi i punës pas një pune intensive ka përfunduar instalimin e llampave dhe shtyllave në rrugën “Monte Carlo”, në Kamëz.

Pas shumë vitesh errësirë, edhe në këtë aks u ndezën dritat, duke i dhënë fund makthit të komunitetit të kësaj zone.