Vajzat e shkollës “Niko Hoxha” në Kamëz, fituese e kampionatit Ekipet Sportive në Shkolla, organizuar nga KOKSH

🤝Sa krenari që në finalen e disiplinës volejboll (vajza) të Kampionatit Ekipet Sportive në Shkolla, i organizuar në bashkëpunimin me KOKSH, me pjesëmarrjen e ekipeve nga 5 Bashki të Qarkut Tiranë, u shpallën fituese vajzat e shkollës 9-vjeçare “Niko Hoxha”, kundrejt atyre të “Ramazan Subashi”🥇.
Maksimalisht të angazhuar në promovimin e sportit dhe sportistëve të së ardhmes❤️.