Urimi i kryetarit Rakip Suli për Muajin e Shenjtë të Ramazanit

Urime Muajin e Shenjtë të Ramazanit për të gjithë besimtarët myslimanë🕋.
Agjërim të lehtë e të pranuar dhe Zoti bekoftë me mirësi të pafundme familjet tuaja🕌