Urimi i kryetarit Rakip Suli për festën e Pashkëve Ortodoksë!

Përzemërsisht ju uroj Gëzuar Pashkët të gjithë besimtarëve ortodoksë 🪺.
Bekimi i kësaj dite të shenjtë sjelltë lumturi dhe begati në vatrat tuaja familjare❤️🙏.