Urimi i kryetarit Rakip Suli, për festën e Kurban Bajramit!

Gëzuar Kurban Bajramin të gjithë besimtarëve Myslimanë.
Festën e shenjtë të sakrificës dhe devotshmërisë së shpërblyer🕋🕌!
Zoti bekoftë ju dhe familjet tuaja, me shëndet e begati🤲🏻!