Urimi i kryetarit Rakip Suli për festën e Çlirimit!

Gëzuar Ditën e Çlirimit 🇦🇱!
Frymëzojmë, festojmë dhe krenohemi me Atdheun tonë ❤️.
#DitaeÇlirimit
#ShqipëriKrenare