Urimi i kryetarit Rakip Suli për 1 Majin, Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve

Sot është dita për të nderuar🙏🏼 gratë dhe burrat, punëtorët e palodhur të qytetit, që me përkushtimin dhe kujdesin e tyre të vazhduar i kanë rikthyer qytetit bukurinë, gjelbërimin, rregullin dhe sigurinë✅.
Falë punës tuaj të pakushtëzuar, Kamza po bëhet gjithnjë dhe më e bukur😍
Gëzuar 1️⃣ Majin të gjithë punëtorëve!♥️