Urimi i kryebashkiakut Rakip Suli për Pashkët!

Në këtë vigjilje të Pashkëve 🪺, ju uroj përzemërsisht të gjithë besimtarëve katolikë GËZUAR PASHKËT💒!
Gëzuar festën e shpresës së pashuar dhe bashkimit🙏!
Zoti ju bekoftë!