Urimi i kryebashkiakut Rakip Suli për Natën e Kadrit!

☪️Sonte, në natën e Kadrit, uroj për të gjithë besimtarët myslimanë, lutje të pranuara dhe Zoti ju bekoftë me mirësitë e Tij të pafundme! 🤲🕌🌙
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.