Urimi i kryebashkiakut Rakip Suli për Fitër Bajram!

Gëzuar Fitër Bajramin të gjithë besimtarëve Myslimanë🙏.
Qofshin të pranuara dhe të shpërblyera të gjitha veprat e mira, lutjet dhe sakrificat tuaja🕌.
Zoti ju bekoftë!
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.