Urimi i kryebashkiakut Rakip Suli për festën e Sulltan Nevruzit

Mirëmëngjesi ☀️
Gëzuar Ditën e Sulltan Nevruzit të gjithë Komunitetit Bektashian!
Bekime dhe mirësi paçi në çdo ditë tuajën.🙏
Mund të jetë një imazh i monument dhe teksti