Urimi i kryebashkiakut Rakip Suli për 8 Marsin!

Gëzuar 8 Marsin të gjitha grave, nëna dhe motrave shqiptare💐, shëmbylltyrë të forcës, sakrificës e heroizmit❤️.
Gëzuar për forcën e madhe të zhvillimit që i sillni dita ditës qytetit tonë☺️.
Faleminderit vajzave të Drejtorisë së Ndihmës Ekonomike, që në simbolikë të forcës i dhuruat parkut pemë🌲.