Urimi i kryebashkiaku Rakip Suli për gjithë besimtarët muslimanë, në nisjen e muajit të bekuar të Ramazanit

☪️Në këtë fillim muaji të bekuar të Ramazanit, uroj për të gjithë besimtarët myslimanë agjërim të lehtë dhe të pranuar🕋.
Qofshi të shpërblyer me sakrificën tuaj🤲.
Paqja dhe begatia mbizotëroftë në çdo familje!🕌